Reviews

5/5

Een paar weken geleden is Nienke bij ons langs gekomen om voor zowel mijn paard als het paard van mijn schoonmoeder een nieuw bit aan te meten. Nienke heeft met veel rust en aandacht voor beide paarden een fijn bit uitgezocht welke allebei erg goed bevallen. Ze legt de gedachte achter het bit uit en geeft prettig advies. Ze heeft veel bitten op voorraad, de mijne moest nabesteld worden en was snel geleverd waarbij Nienke mij zorgvuldig op de hoogte hield van de status. We zijn erg blij met de service en de nieuwe bitten!

Nikki

5/5

Tijdens een bitfitting meerdere bitten geprobeerd. Uiteindelijk niet de vooruitgang gevonden die we zochten. Toen bood Nienke aan om het hoofdstel te fitten waar zij gebruik van maakt. Op dat moment had ik gelijk een ander paard. Ze werkt erg rustig en kijkt goed naar de reactie van het paard. Erg blij met deze keuze om verder te kijken dan alleen het bit! šŸ‘

Anouk

5/5

Nienke heeft bij mijn paard een nieuw hoofdstel aangemeten. Ze werkt erg prettig en rustig met de paarden. Mijn paard accepteerde niet gelijk zijn nieuwe hoofdstel, samen met haar naar een oplossing gezocht totdat het goed was. Ze denkt zeer fijn met je mee, is makkelijk contact mee te krijgen, ook als het niet gelijk goed is. Over de hele linie zeer tevreden en een echte aanraderšŸ˜Š

Danielle

5/5

Nienke biedt een top service! Allereerst super tevreden over de fitting van mijn jonge paard. Een maand na de fitting tegen een probleem aangelopen, en Nienke nam het heel serieus. Ze heeft dit als een echte professional aangepakt, beter zelfs wat mij betreft! Dankjewel Nienke!

Meike

5/5

Nienke heeft mijn merrieā€™s beide aan een super fijn en vooral een passend bit geholpen. Ze werkt rustig en geduldig. Zeer deskundig en weet waar ze het over heeft! Aanrader!

Nikki

Contact opnemen